LinkedIn Premium

Wat is LinkedIn Premium?

Wil je toegang tot allerlei extra functies en statistieken van LinkedIn? Meld je dan aan voor LinkedIn Premium. Dit is een aantrekkelijke optie voor professionals en ondernemers. De betaalde pakketten van LinkedIn Premium bieden functies die bij de gratis versie van LinkedIn ontbreken. Stap je over op LinkedIn Premium? Kies dan uit één van de vier abonnementen die past bij jouw doel. Hieronder vind je per abonnement de bijbehorende functies en wat je er precies mee kunt.

LinkedIn premium

Abonnementen

essentials

Essentials

Voordelen en kosten

Essentials
5 InMails per maand
Inzichten over vacatures en sollicitanten.

Kosten €39.99 per maand
Meer informatie
pro

Pro

Voordelen en kosten

Pro
15 Inmails per maand
onbeperkt profielen bladeren

Kosten €49.99,- per maand
Meer informatie
sales navigator core

Sales Navigator Core

Voordelen en kosten

Sales Navigator Core
Toegang tot het Sales Navigator platform
50 InMails per maand

Kosten €79.99 per maand
Meer informatie
recruiter lite

Recruiter Lite

Voordelen en kosten

Recruiter Lite
Toegang tot Recruiter Lite-platform
30 InMails per maand

Kosten €109.99 per maand
Meer informatie

InMail

Inmail

Heb je een LinkedIn Premium abonnement afgesloten? Dan kun je ook InMail-berichten versturen. Ik hoor je denken: wat zijn InMail-berichten? Nou, hiermee kun je rechtstreeks een bericht versturen naar een ander LinkedIn-lid met wie je geen connectie hebt. Zonder Premium account is dit niet mogelijk. Wil je een bericht sturen naar een LinkedIn-lid met wie je geen connectie hebt, maar lukt het niet? Dan heeft diegene waarschijnlijk bij de voorkeursinstellingen aangegeven liever geen InMail-berichten te ontvangen. De target mogelijkheden van InMail zijn iets minder uitgebreid dan je gewend bent van LinkedIn. Het is namelijk niet mogelijk om met InMail te targeten binnen de EU. Wanneer je gebruik gaat maken van InMail, target je gebruikers over de hele wereld.

Op basis van jouw abonnementstype ontvang je een specifieke hoeveelheid InMail-tegoed. Dit saldo is te vinden op de Mijn Premium pagina.

Veel gestelde vragen Linkedin Premium

Aan het eind van jouw gratis proeflidmaatschap wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Indien je jouw lidmaatschap niet opzegt, brengt LinkedIn maandelijks of jaarlijks abonnementskosten in rekening (afhankelijk van de factureeroptie die je hebt gekozen). Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dat kan op elk gewenst moment via linkedin.com/settings.

Ja. Je kunt op elk moment jouw gekozen abonnement annuleren. Dit kan op de instellingenpagina van LinkedIn. Zodra je jouw abonnement annuleert, kun je tot het eind van de maand nog gebruik maken van de Premium-functies. Na de laatste facturatie van het premium account vervallen de Premium-functies. Tip: zorg dat je de InMail-berichten hebt gebruikt voordat het abonnement wordt geannuleerd.

Wanneer je hebt gekozen voor LinkedIn Premium, kun je zelf kiezen tussen een maandelijkse of in sommige gevallen jaarlijkse facturering van LinkedIn. Afhankelijk van de gekozen optie zal jouw lidmaatschap aan het eind van de maand of aan het eind van het jaar worden verlengd. Heb je voor een jaarlijkse facturering gekozen? Dan bespaar je tot 33% in vergelijking met een maandelijkse facturering.

Op basis van profielgegevens van LinkedIn-leden verzamelt, ordent en ontwikkelt LinkedIn inzichten in bedrijven. Deze informatie wordt wekelijks up-to-date gehouden, waardoor de in Premium-inzichten relevant blijven.

Alleen in bepaalde gevallen en rechtsgebieden biedt LinkedIn terugbetalingen. In het terugbetalingsbeleid zijn deze regels opgenomen.

LinkedIn Premium wordt door veel werkgevers als waardevol beschouwd. Daarom betalen veel werkgevers het lidmaatschap voor hun medewerkers. Na aankoop van je Premium abonnement ontvang je een ontvangstbewijs waarmee je de lidmaatschapskosten kunt declareren.

Na 90 dagen vervalt InMail tegoed. Annuleer je jouw abonnement, dan kun je het resterende InMail-tegoed tot het eind van de factureringscyclus gebruiken. 

Indien je een Recruiter account opzegt, dan wordt ongebruikt vacature tegoed overgezet naar jouw persoonlijke LinkedIn-account na afloop van jouw huidige factureringscyclus.

FAQ

LinkedIn advertising

Ben je van plan om een campagne op LinkedIn te plaatsen? Of wil je simpelweg meer leren over de mogelijkheden van adverteren op LinkedIn? Het handboek biedt de handvatten voor het draaien van succesvolle LinkedIn campagnes!

Vraag vrijblijvend handboek aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden