Wat is LinkedIn

LinkedIn. Het grootste social media platform voor professionals. Bereik deze zakelijke professionals door succesvolle LinkedIn campagnes te voeren! Benieuwd hoe je dat doet en wat het platform jou biedt? In onze uitgebreide handleiding nemen we je stap voor stap mee en ontdek jij hoe je het beste kunt adverteren of je doelgroep kan bereiken via LinkedIn!

LinkedIn

Een social media platform dat zeker niet ontbreken mag in jouw marketingstrategie is LinkedIn. Het is ‘s werelds grootste professionele online platform, met in Nederland maar liefst 5 miljoen gebruikers. Lees snel meer over LinkedIn, waarom LinkedIn in jouw strategie niet mag ontbreken en hoe je een LinkedIn profiel aanmaakt!

Linkedin
LinkedIn Premium

LinkedIn Premium

De betaalde versie van LinkedIn: LinkedIn Premium. Door je als Premiumlid aan te melden krijg je toegang tot allerlei extra functies en statistieken van LinkedIn. Als gebruiker kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Kies het abonnement dat het beste bij jou en jouw doelen past!

LinkedIn Learning

Haal het meeste uit LinkedIn door het kijken van videocursussen, gegeven door professionals of lees de Linkedin Advertising blogs op de website. Leer meer over de verschillende software of ontwikkel creatieve en zakelijke vaardigheden. 

LinkedIn Learning

LinkedIn advertising

Ben je van plan om een campagne op LinkedIn te plaatsen? Of wil je simpelweg meer leren over de mogelijkheden van adverteren op LinkedIn? Het handboek biedt de handvatten voor het draaien van succesvolle LinkedIn campagnes! Download het LinkedIn Advertising handboek voor alle informatie over het adverteren op LinkedIn voor jouw bedrijf.

Vraag vrijblijvend handboek aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden