Over ons

Wie er achter LinkedIn advertising zit? Dat zijn wij: schurq. schurq. is een rebel in de wereld van marketing en sales. Wij zorgen met een revolutionaire aanpak voor een continue stroom van klanten naar jouw organisatie. schurq. is jouw online marketing gids. Met onze eigen methode bouwen we digitale marketing en sales machines met maar een duidelijk doel: sales.

2009

We waren erin geslaagd om SEO-software te bouwen, die automatisch landingspagina’s creëerde met interne linkbuilding. De software vernieuwde zichzelf continu. Hierdoor waren we niet alleen het algoritme van zoekmachines te slim af, maar stonden we ook telkens een paar stappen voor op onze concurrenten. Toen kwam Google met een nieuwe aanpak: het behalen van een organische #1 positie vereiste een langetermijnstrategie. We zochten naar een nieuwe manier om een snelle toppositie in Google te behalen.

Search User 2009
adwords 2011

2011

Zo gezegd, zo gedaan. We vonden een nieuwe oplossing: Google Adwords (Google Ads). De toenmalige Google Adwords speelden een steeds belangrijkere rol. De key? Relevante zoekwoorden inzetten in krachtige campagnes. Middels een eigen gecreëerde dashboard werden resultaten en verrichte werkzaamheden bijgehouden en gedeeld. Volledige transparantie en een uitmuntende samenwerking voor het beste resultaat. Dat stond toen én nu centraal.

Een krachtige campagne is méér dan een goede advertentie. Dat wisten wij ook. Naast het bouwen en continu optimaliseren van een website, startten we met het ontwerpen van sterke en relevante landingspagina’s. Het gevolg van relevante landingspagina’s? Betere resultaten. Een hogere relevantie zorgt voor een hogere positie tegen lagere kosten!

2015

Opnieuw koploper. Wij waren het eerste online marketing bureau dat het marketing automation systeem SharpSpring implementeerde. Dit softwaresysteem maakt het mogelijk om met vooraf ingestelde triggers gepersonaliseerde content op het juiste moment naar de juiste persoon te versturen. schurq. denkt mee in jouw marketing en salesproces.

Marketing automation heeft leads nodig. Hoe deze leads binnenkomen? Social advertising campagnes in combinatie met een ‘lead magnet’. Een lead magnet kan een download zijn, een gratis trial of een demo aanvraag. Een goede eerste ontmoeting is het halve werk. Via social advertising kun je als bedrijf laten zien wat jij in huis hebt!

SharpSpring Platinum Partner 2015
LinkedIn Advertising 2017

2017

Een onderdeel van social advertising? LinkedIn advertising. Met adverteren via het grootste zakelijke netwerk ter wereld bereik jij organisaties of zakelijke professionals. Adverteren via dit platform mag niet ontbreken in jouw marketingstrategie. Het is dan wel belangrijk dat adverteren op LinkedIn op de juiste manier wordt gedaan. Laat hier geen kansen liggen! Om zeker te zijn dat adverteren via LinkedIn goed verloopt, hebben wij het informatieve platform LinkedIn advertising opgericht. En het beste van de website? De te downloaden LinkedIn advertising handleiding. Dit document neemt je stap voor stap mee hoe je met succes kunt adverteren op LinkedIn.

2021

Een rebel in de wereld van marketing en sales, dat zijn wij: schurq. Wij zorgen met een revolutionaire aanpak voor een continue stroom van klanten voor jouw organisatie. schurq. is jouw gids. Met het hart op de juiste plek voor onze klanten. Maar vooral: met een goed plan! Wij pakken online marketing op onze eigen manier aan: volgens de schurq. methode. schurq. bouwt marketing- en salesmachines, met maar één doel voor zijn klanten: sales.

LinkedIn advertising 2022

2022

Tijd om de website LinkedIn advertising in een nieuw jasje te steken! Een nieuwe lay-out, betere content en meer overzicht op de website. Zo gezegd, zo gedaan. Een volledige websiteoptimalisatie voor LinkedIn advertising om onze klanten nog beter te kunnen informeren. Heb jij de website al bekeken?

Meer weten over schurq.?

Ben jij nu nog meer geinteresseerd in schurq.? Neem gerust een kijkje op onze website. Tot snel!

Team foto