LinkedIn Learning

Wat is LinkedIn Learning?

Dan heb je ook nog LinkedIn Learning: Een dochteronderneming van LinkedIn. LinkedIn Learning biedt videocursussen aan die worden gegeven door professionals uit industrieën op het gebied van software, creatieve en zakelijke vaardigheden. De cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook voor jou. Je hoeft niet over diploma’s of vaardigheden te beschikken om met de trainingen te mogen beginnen. Heb je heel weinig kennis over een bepaald onderwerp? Begin dan met de zogenaamde ‘basis’ of ‘beginnerscursussen’. Na afronding van deze cursussen kun je starten met de meer gevorderde cursussen.

De virtuele trainingen van LinkedIn Learning volg je natuurlijk niet voor niets. Naast dat je kennis is verrijkt, krijg je ook toegang tot certificering. De behaalde certificaten kun je op je LinkedIn newsfeed publiceren. Zo laat je aan je volgers laten zien dat je successen hebt behaald!

LinkedIn Learning

Kosten LinkedIn Learning

kosten LinkedIn Learning icoon

De cursussen zelf zijn los aan te schaffen. Je kunt ook kiezen voor een abonnement op LinkedIn Learning voor een prijs van €30,- per maand. Dan krijg je cursussen die LinkedIn Learning aanbiedt én krijg je er als bonus direct een LinkedIn Premium abonnement bij.

LinkedIn Learning App

Een LinkedIn Learning app kan natuurlijk niet ontbreken! Met deze handige app kun je overal waar je wilt je skills verbeteren. Bekijk zowel online als offline hapklare videocursussen. Heb je geen tijd meer? Sla dan op waar je bent gebleven en ga later verder. Het tempo heb jij helemaal in de hand. Geslaagd voor een cursus? Plaats dan je verdiende certificaat op je LinkedIn account!

Download gratis de LinkedIn Learning app. Wanneer je beschikt over een abonnement kun je de volledige cursussen over technologie, creatieve en zakelijke onderwerpen bekijken.

LinkedIn learning app

LinkedIn advertising

Ben je van plan om een campagne op LinkedIn te plaatsen? Of wil je simpelweg meer leren over de mogelijkheden van adverteren op LinkedIn? Het handboek biedt de handvatten voor het draaien van succesvolle LinkedIn campagnes! Download het handboek voor alle informatie over LinkedIn Advertising en doorloop het stappenplan voor LinkedIn Ads.

Vraag vrijblijvend handboek aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden